Holdnyheder

August 2018
Lidt senere end forventet er vores tilmelding til den nye sæson åben.
Det skyldes, at vi i år fortsat står og mangler frivillige voksen som vil tage en tørn for HGF, byen og byen børn. Det er en hård kamp at finde nye folk, men vi arbejder fortsat på opgaven.

I år vender vi tilbage med yoga for 18+. Det er Marita som står for holdet.

Som noget nyt udbydes et Teen-Fit hold for de 12-17 årige.

Der er desværre mangel på instruktør og hjælpeinstruktør på nogle hold, men vi håber at finde nogle ekstra hænder i de kommende måneder.

August 2017
Vintersæsonens program for 2017-18 er nu på plads og tilmeldingen er klar til at åbne søndag den 6. aug. sen eftermiddag.

Årets nyheder er, at vi starter en eSport afdeling i HGF. eSport, som er computerspil hvor man i teams kæmper mod hinanden, i fællesskab udvikler hinanden kompetencer og viden inden for forskellige computerspil og hygger om en fælles interesse. Og i de sidste par år har eSporten fået godt fat i Danmark. Vi tror, at 2017 er året hvor mange lokale foreninger/klubber vil dukke op og selvfølgelig er HGF også med her.
Grunden til, at vi, som gymnastikforening, går ind i eSport er, at det er mere end “bare” at sidde og spille computerspil. Det er nødvendigt at være i form og have trænet samarbejdsfærdigheder for at man kan vinde og netop her kan vi tilbyde vores erfaring fra gymnastikken.

Vi udvider og går et skridt videre med vores Rope Skipping aktiviteter. Vi opretter et konkurrencehold, hvor målet er, at vi deltager i Rope Skipping DM for begyndere i foråret 2018.

I år har vi desværre ikke et springhold for de større børn/unge, da vi mangler erfarne springinstruktør, som kan udfordre og opfylde de større børn/unges forventninger til indhold.
Vi har i stedet valgt, at oprette et springhold for de mindre børn i alderen 7-9 år og dermed opbygge springfærdigheder hos dem, samt hos de nye voksne springinstruktør som er på holdet. Så håber vi, at de og deres springfærdigheder kan vokse i HGF, så vi fremadrettet kan tilbyde springhold til en bredere aldersgruppe.

Vi indfører klippekort på nogle af vores hold.
Vi vil gerne tilbyde vores aktiviteter bredest muligt og ikke alle kan komme fast på et hold hver uge, eks. pga. aftenarbejde hver 2. uge og lign. Derfor kan der købes klippekort til flg. hold:
– Familie fitness – GymDanmark Bootcamp
– Fitness Kom-i-form

Se sæsonens program her

Tilmelding her


Marts 2017
Forårsprogrammet består i år af nogle flere hold, så vi i alt udbyder 5 hold.
Fitness – Kom i Form for m/k
Familie-fitness hold “GymFamily Bootcamp” for forældre og børn (8-15 år)
Rope Skipping for begyndere
Rope Skipping for Let øvede
Rope Skipping Opvisningshold.

Tilmelding her


Januar 2017
Nyt familie-fitness hold “GymFamily Bootcamp” for forældre og børn (8-15 år)
Er nytårsfortsættet mere tid til familien, og motion? …Så har vi holdet til jer!

Holdet byder på aktiv og “hård” familie-fitness, dog med plads til alle motionsniveauer, med garanti for en høj puls, sved på panden og en sjov time for forældre og barn/børn sammen.
For at kunne tilmelde sig, SKAL “familien” mindst være 1 voksen og 1 barn. Ekstra barn/børn kan deltage.
Øvelserne er tilrettelagt sådan, at man træner to og to, med hinanden eller mod hinanden.
Se en lille video om GymFamily Bootcamp her.

Starter lørdag den 14. januar kl. 9-10 i Nørre Snede hallens aktivitetssal.
Holdet løber over 8 lørdage (ingen træning 18. feb.)
Pris pr. voksen: 175 kr.
Pris pr. barn: 100 kr.

Tilmelding her

 

August 2016
Så er tilmelding til vores hold klar og vi er glade for igen at kunne præsentere et godt program igen i år med spændende nyheder.

Forældre/barn holdet bliver et GymFamily Toddler hold for de 1-3 årige og deres forældre – sammen!
Vi har valgt at tage GymDanmarks koncept GymFamily ind i HGF. Det vil i kommende sæson afspejle sig på forældre/barn holdet.
GymFamily konceptet er et unikt tilbud til familier og giver jer en sjov og udfordrende træning tilpasset børne og forældernes niveau. Der kommer fuld fart på for både børn og voksne efter en god opvarmning, hvor der arbejdes med forskellige øvelser, som f.eks. balance, rotationer, kropsspænding og krydsbevægelser.
I august er holdets instruktørteam på et opgraderen kursus til GymFamily Troddler konceptet, så de er godt forberedt til sæsonstart.
Vi forventer at udvide konceptet bredere i HGF til sæson 2017/18, hvis vi som forventet, får positive oplevelser med konceptet i dette 1. år.
Læs mere om konceptet her GymDanmark GymFamily

Parkour holdet starter allerede sæsonen den 18. aug. udenfor
Det skyldes, at de gerne vil udenfor og lave dyrke deres sport der og så er det med at udnytte de lyse aftentider mens de er der. Udeperioden fortsætter frem til efteråreferien i uge 42. Derefter flytter de træningen ind i hallen og bliver der frem til foråret.

Rope skipping begynder, optager nu også 7 årige og vores opvisningshold træner nu 2 gange om ugen
Efter forsøg og succes med i foråret, at åbne for optagelse af de 7 årige på begynderholdet fortsætter vi med det. Der er dog lavet lidt justeringer pga. vores erfaringer fra foråret 🙂
Begynderholdet starter med at træne alene de første 30 min.
Derefter træner de fælles de sidste 30 min. med Let øvede holdet, som så slutter af med 30 min. alene.
Det giver hvert hold mere fokus, samtidigt med fællesskab om sporten på tværs af holdene.

Vores udtaget opvisninghold begynder at træne to gange pr. uge, mandag i Nørre Snede og torsdag i Ejstrupholm. Årsagen er, at vi gerne vil lidt mere, lave opvisninger hos andre gymnastikforeninger i foråret 2017 og måske deltege i konkurrencer om nogle år. Så gælder det om at have fokus og give det!

3 nye hjælpeinstruktør i HGF til den kommende sæson
Nye frivillige hjælpeinstruktør, to mænd og en kvinde, er blevet aktive i HGF. Du vil møde dem på holdene, Forældre/barn-GymFamily Toddler, Puslinge 2 og Springholdene.

Manglende instruktør årsag til ingen rytmehold eller blandet spring/rytmehold for de 6-8 årige
Desværre kan vi ikke tilbyde et rytmehold eller et blandet spring/rytmehold for de 6-8 årige.
Årsagen er, at vi mangler instruktør. Det arbejder vi på at kunne tilbyde til næste års sæson.
Indtil der, henviser vi til Ejstrupholm Gymnastikforening, som vi samarbejder med, for at give vores fælles område et bredt gymnastiktilbud.
OBS: Vil du være instruktør for ovennævnte hold så kontakt vores formand Michael for yderligere info. på tlf. 28 95 83 61.


Højderyggens Gymnastikforening (HGF), Ege alle 54, 8766 Nørre Snede, CVR: 34648786